Inschrijven

Inschrijven kan door een bezoek te brengen aan onze school.
Contacteer ons via 050 33 19 43 of via info@sintjozefbrugge.be

Meer info over de vrije inschrijvingsperiode en voorrangsperiode: zie helemaal onderaan.

Infobeurs

Infobeurs op vrijdag 1 juli 2022.
Tijdens de infobeurs op vrijdag 1 juli van 13.00 tot 17.00 uur staan directie en leerkrachten klaar om over onze verschillende studierichtingen uitleg te geven. Inschrijvingen zijn dan ook mogelijk.

Inschrijvingen tijdens de herfstvakantie

Je kan je tijdens de herfstvakantie inschrijven op donderdag 4 november 2021 tussen 14.00 en 16.30 u.
Stuur vooraf een e-mail naar info@sintjozefbrugge.be.

Inschrijvingen op woensdagmiddag vanaf juni

Je bent tijdens de maand juni ook elke woensdagmiddag welkom voor alle informatie en inschrijvingen.
Maak hiervoor een telefonische afspraak: 050 33 19 43.

Documenten voor inschrijvingen

Voor een inschrijving vragen we dat je jouw elektronische identiteitskaart meebrengt, de BaSo-fiche (enkel voor een inschrijving in het 1e jaar)
Breng ook je laatste rapport en attest (bij een B-attest: ook het syntheseblad met vermelding van clausule en advies) mee.
Wanneer je je inschrijft, ga je ook meteen akkoord met het schoolreglement (zie FAQ).

Openingsuren

De school is gesloten van 8 juli tot en met 15 augustus 2022.

Meer informatie

Indien je graag meer informatie wenst, kan je ons telefonisch contacteren (050 33 19 43), het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sintjozefbrugge.be.

Vrije inschrijvingsperiode

De vrije inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2022-2023 wordt later nog meegedeeld.

Voorrangsperiode

Tijdens de voorrangsperiode voorafgaand aan de vrije inschrijvingsperiode kan enkel in het eerste jaar ingeschreven worden en geldt:

1) van (data nog niet beschikbaar voor 2022) een inschrijvingsperiode voor broers en zussen van leerlingen die al zijn ingeschreven in de school en voor kinderen van personeelsleden van de school. Wie wenst van deze voorrangsregeling gebruik te maken, neemt telefonisch contact op met de school.

2) van (data nog niet beschikbaar voor 2022) een voorrangsperiode voor indicatorleerlingen. Indicatorleerlingen zijn kinderen uit gezinnen die in het lopende schooljaar of het voorgaande schooljaar een schooltoelage ontvingen of kinderen van wie de moeder niet in het bezit is van een diploma secundair onderwijs of studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad secundair onderwijs. 33% van de inschrijfcapaciteit is in deze periode voorbehouden voor indicatorleerlingen. Wie wenst van deze voorrangsregeling gebruik te maken, neemt telefonisch contact op met de school.