Specialisatie      bso tewerkstellingsgericht

7 gespecialiseerd recreatiemedewerker

hét aanspreekpunt voor toeristen in binnen- én buitenland

We geven je in de opleiding Gespecialiseerd Recreatiemedewerker tools en vaardigheden mee om de klant op een professionele manier te benaderen en te animeren. Dit doen we zowel in het Nederlands, Frans en Engels als in het Duits of Spaans! Sport-, spel-, outdoor-, toneel- en muzisch-creatieve activiteiten zijn voor jou een leuke uitdaging met twee maanden buitenlandse stage als kers op de taart.

VAKKEN

Aantal uren

Algemene vorming

Godsdienst

2

Lichamelijke opvoeding

2

Maatschappelijke vorming

2

Talenvorming

Nederlands

2

Frans

2

Engels

2

Keuze: Duits / Spaans

2

Specifieke vorming

Show- en animatietechnieken

3

Receptietechnieken

3

Gezondheid en etiquette

1

KEUZEMODULE
Buurlanden OF Middellandse Zee

Begeleidingstechnieken

2

Seminaries

4

Stage

7

TOTAAL LESUREN zonder stage

27

Op de Jozefienen heb ik geleerd om altijd mijn best te blijven doen en er voor de volle 100% voor te gaan. Nooit opgeven, geloof in jezelf en doe wat je graag doet. En positief punt van de school is dat letterlijk iedereen voor je klaar staat. Als je je niet goed in je vel voelt kon je met gelijk wie praten. Ik ging oprecht graag naar school omdat ik mij thuis voelde daar. Mijn klasgenoten waren mijn beste vrienden en mijn leerkrachten steunden ons in alles. 

Britt Winderickx – Graduaat in Marketing en Communicatiesupport

Voor sommige toeristische projecten is het ideaal om je als school in het centrum van Brugge te bevinden. Verder vind ik het geweldig dat de school samenwerkt met bedrijven zoals TUI en de hotelketen Meliã. Voor mensen die niet zozeer willen verder studeren, of graag een soort tussenjaar willen, is de Se-n-Se richting dus eigenlijk perfect. Voorts ben ik ook heel erg positief te vinden over het leerkrachtenteam, die telkens de juiste ondersteuning bieden waar nodig.

Chloe Helsen – Entertainer voor Tui in Spanje